Restaurering og renovering

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Nyt liv til gamle møbler

NYT LIV TIL GAMLE MØBLER Skal møblets historie bevares ved at genopfriske den originale overfladebehandling eller er det nødvendigt med en mere gennemgribende renovering? Uanset opgavens omfang, så handler en god restaurering/renovering om at afstemme kundens ønsker med de muligheder der ligger i det individuelle møbel. Kan det betale sig? er et spørgsmål jeg ofte hører. Svaret er kort sagt, Ja. Uanset, om vi har at gøre med designklassikere eller “tante Anna’s” gamle kommode. I den brede offentlighed er det ofte designklassikerne der fremhæves, og ikke mindst deres økonomiske værdi – hvad de kan koste ved videresalg.

Hos NIELSEN møbelsnedkeri arbejder vi ud fra den filosofi, at møbler i høj grad handler om “levet liv”. Møbler giver først og fremmest værdi i hverdagen fordi de er lavet af gode materialer, har en blød overflade, en god form eller vækker gode minder, og ikke nødvendigvis fordi de er så og så meget værd i kroner og ører.

Har møblet en værdi for dig? Så lad os tale om de muligheder der er.

Send gerne billeder af møblet og eventuelle skader mail@nielsensnedkeri.dk – så har vi et fælles grundlag at snakke udfra.

Reparation af sofabord (Smilet – Johannes Andersen). Limning af ben og sargstykker, samt ny overfladebehandling.
Reparation af skuffe til palisander skænk (dansk produceret – 1960’erne).
Renovering af spisestuestole (designet af Erik Buch) – “før” og “efter” billeder – fra gammel, træt lakering til ny sæbebehandling.
Renovering af Severin Hansen sideborde i palisander, produceret af Haslev Møbelfabrik (1960’erne) – “før” og “efter” billede
Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på mine hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon (+45) 20 91 53 03 eller send en mail til mail@nielsensnedkeri.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.