Om mig

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Skræddersyet løsning

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker varierer fra opgave til opgave, hvad enten det drejer sig om renovering af et gammelt møbel eller fremstilling af et nyt. Derfor afsætter jeg altid god tid til at snakke opgaven igennem. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med en skræddersyet løsning. Jeg holder også gerne mine kunder opdateret fra start til slut, med billeder af arbejdet, hvis de ønsker det.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Godt håndværk er en livsstil 

Min personlige vej ind i snedkeriet har været drevet af en passion for at arbejde med mine hænder, med et fantastisk naturmateriale, træ. Jeg ønsker, ud af træets mange muligheder, at skabe et produkt der giver mening fordi:

  • møbler i højkvalitet har et langt liv (i det gode håndværk er bæredygtighed en naturlig del af produktet. Laves tingene rigtigt, holder de i mange år, samtidig med at et kvalitetsmøbel opfordrer til at blive givet videre til næste generation)
  • man får en relation til møblet (hvad enten det er renovering af et kært arvestykke, eller det er processen i at være med til at skræddersy en løsning der netop passer ind i ens egen hverdag)

Jeg plejer at sige, at det fælles udgangspunktet for mine kunder og jeg er godt håndværk og gode materialer. Jeg brænder for at forarbejde gode materialer til møbler, i høj kvalitet, mens mine kunder værdsætter at omgive sig med og bruge sådanne møbler.   

 

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på mine hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon (+45) 20 91 53 03 eller send en mail til mail@nielsensnedkeri.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.