Møbler

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Fra idé til virkelighed

Drømmmer du om et personligt møbel?

Udfra en skitse, et billede eller en løs ide, finder vi sammen frem til den funktionalitet, det design og de materialer der opfylder dine behov.

Et personligt møbel handler om holdninger. Holdninger til design og materialer såvel som produktionsmetoder og arbejdsmiljø. For at kunne fremstille møbler der har “personlighed” og holder i mange år, har NIELSEN møbelsnedkeri nogle simple retningslinjer:

– NIELSEN møbelsnedkeri tager udgangspunkt i den moderne danske designtradition – enkelthed og funktionalitet.

– NIELSEN møbelsnedkeri arbejder med FSC-mærket (bæredygtigt) træ.

– NIELSEN møbelsnedkeri arbejder primært med sæbe, voks og plantebaserede olier som overfladebehandling. Det er godt for både mennesker, miljø og indeklimaet i dit hjem – og giver mulighed for at “genopfriske” møblets overflade gang på gang så det holder i mange år.

Kombineret sofa og sovesofa udført i egetræ. Designet på værkstedet, med inspiration fra dansk møbeldesign anno 1950/60.
Tre- og to-personers sofaer udført i egetræ. Designet på værkstedet, med inspiration fra dansk møbeldesign anno 1950/60.
Spisebord til 6 personer, udført i egetræ med detaljer af wenge. Topplade med linoleum. Designet på værkstedet.
Sofaborde og sideborde udført i massiv eg, egfinér og linoleum – prototyper for Trædition møbeldesign
Dobbeltseng udført i bøgetræ, hvidolieret. Designet på værkstedet.
Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon (+45) 20 91 53 03 eller send en mail til mail@nielsensnedkeri.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.